Cristian Ianu a fost împrumutat de FC Lucerna la FC Schaffhausen

Atacantul echipei FC Lucerna, Cristian Ianu, a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia FC Schaffhausen, din liga a doua elveţiană.

69 afișări
Imaginea articolului Cristian Ianu a fost împrumutat de FC Lucerna la FC Schaffhausen

Cristian Ianu (Imagine: fcl.ch)

Ianu a fost achiziţionat de FC Lucerna la începutul anului de la formaţia FC Lausanne, din liga a doua, informează site-ul toponline.ch.

Atacantul român, care se află în Elveţia din sezonul 2003-2004, a marcat 45 de goluri în 147 de meciuri în prima ligă şi 59 de goluri în 113 partide din prima divizie.

Cristian Ianu, în vârstă de 31 de ani, a mai jucat în cariera sa la formaţiile UTA Arad, AC Bellinzona, FC Aarau, FC Sion şi FC Wohlen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici