Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid: Obiectivul este salvarea de la retrogradare

Antrenorul Cristian Pustai apare, joi, într-o fotografie postată pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid purtând un fular cu însemnele grupării giuleştene, după ce a semnat contractul cu formaţia bucureşteană.

177 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid: Obiectivul este salvarea de la retrogradare

Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Domnul Cristian Pustai este oficial noul antrenor principal al echipei Rapid Bucureşti", este mesajul care însoţeşte fotografia publicată pe pagina amintită.

Contractul dintre Rapid şi Pustai a fost semnat la baza de pregătire de la Pro Rapid.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu antrenorul Cristian Pustai, care va fi angajatul grupării giuleştene, începând de luni.

Pustai: Obiectivul este salvarea de la retrogradare, lucrurile au început să se mişte

Antrenorul Cristian Pustai, care a semnat un contract cu Rapid până în vara acestui an, a declarat, joi, la ieşirea de la baza Pro Rapid, că obiectivul său este salvarea de la retrogradare şi că lucrurile "au început să se mişte" la gruparea giuleşteană.

"Sunt oficial antrenor al Rapidului. Acum 25 de minute am semnat cu Rapid un contract valabil şase luni, cu opţiune de prelungire, dacă lucrurile sunt bune până la vară. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am semnat acum pentru că lucrurile au început să se mişte, sunt jucători care au confirmat, care au primit biletele (n.r. - de avion) şi era normal să semnez şi eu pentru că şi ei trebuie să vină într-un loc unde măcar este antrenor. Este o răspundere pe care mi-am asumat-o pentru că este o echipă iubită, o echipă mare a campionatului nostru, care din păcate în acest moment este într-o situaţie foarte grea. Ne înhămăm la muncă, începem de luni, şi vom face tot ce depinde de noi pentru a salva echipa. Suporterilor le promit că o să muncesc şi că toţi vom încerca să ne ridicăm la pretenţiile lor. Este foarte greu, pentru asta trebuie toţi să acţionăm ca o echipă", a declarat noul antrenor al echipei Rapid.

Contractul dintre Rapid şi Pustai a fost semnat la baza de pregătire de la Pro Rapid.

Pustai întocmeşte cu preşedintele Dinu Gheorghe lista cu jucătorii pe care gruparea giuleşteană urmează să îi transfere până la începerea returului.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar nouă fotbalişti: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

Reunirea echipei pentru începerea pregătirilor este programată luni, la baza sportivă Pro Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici