Cristian Pustai şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, şi-a reziliat, miercuri, de comun acord contractul cu gruparea gorjerană, a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

168 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu

Cristian Pustai şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Domnul Pustai a dorit să reziliem contractul, iar acest lucru s-a făcut pe cale amiabilă. Dânsul mai avea încă doi ani de contract, dar ne-a transmis că pentru binele echipei este mai bine să renunţe. Eu îi mulţumesc pentru tot ceea ce a realizat la Pandurii, îi doresc mult succesc în continuare şi sper ca pe viitor să mai colaborăm", a afirmat Pîrvulescu.

Oficialul a menţionat că deocamdată nu s-a hotărât cine va fi înlocuitorul lui Cristian Pustai. "Nu am stabilit nimic deocamdată. Nu suntem hotărâţi dacă vom avea un interimar sau vom aduce un antrenor cu contract mai lung. Mâiine vom discuta ce vom face în continuare", a adăugat Pârvulescu.

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 46 de ani, Pustai a preluat conducerea tehnică a formaţiei Pandurii Târgu Jiu în luna ianuarie a anului 2013, înlocuindu-l pe Petre Grigoraş.

După 28 de etape, Pandurii ocupă locul 6 cu 42 puncte în Liga I, la şapte puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici