Cristian Săpunaru anunţă că nu mai este dorit la Kayserispor

  • Jucătorul roman Cristian Săpunaru, a anunţat joi, pe contul său de Instagram, că a fost informat de antrenorul lui Kayserispor că nu mai face parte din echipă.
  • Săpunaru mai are contract până în 2022.
388 afișări
Imaginea articolului Cristian Săpunaru anunţă că nu mai este dorit la Kayserispor

Sursa foto: profimedia

Cristian Săpunaru susţine că a fost anunţat de antrenorul echipei turce Kayserispor, Hamza Hamzaoglu, că nu mai face parte din echipă şi din planurile sale.

Săpunaru a postat pe Instagram un mesaj de mulţumire în limba engleză către fanii echipei turce, ce se luptă pentru evitarea retrogradării.

„Am vrut să vă mulţumesc pentru aceşti 3 ani şi jumătate, m-am simţit ca acasă aici, a fost o perioadă frumoasă din cariera mea şi apreciez toată dragostea şi sprijinul pe care mi l-aţi oferit! Ştiu că mai am încă un an de contract, dar nimeni nu ştie ce se va întâmpla în viitor .. am fost onorat să fiu (chiar şi pentru scurt timp) căpitanul lui Kayserispor şi să am colegi de echipă grozavi în toată această perioadă. ” a scris românul care a mai completat că în cursul zilei de joi a fost informat de către antrenor că nu mai fac parte din echipă sau din planurile sale.

„Respect decizia antrenorului, chiar dacă nu sunt de acord cu ea, dar trebuie să o respect pentru că respect clubul! Vă doresc tot binele şi voi fi mereu aici cu inima şi cu sprijinul meu pentru Kayserispor”, a mai spus Săpunaru în finalul mesajului.

Echipa turcă nu a făcut încă nici o comunicare oficială în ceea ce priveşte relaţiile contractuale cu jucătorul roman.

Cristian Săpunaru joacă la Kayserispor din 2017, avându-i colegi la echipa pe care a antrenat-o pentru o scurtă perioadă de timp şi Dan Petrescu, pe Silviu Lung şi pe Denis Alibec.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici