Cristiano Ronaldo a anunţat că va fi tatăl a doi băieţi gemeni

Cristiano Ronaldo a confirmat, miercuri seara, informaţiile apărute în ultimele săptămâni şi a precizat că a devenit tatăl a doi băieţi gemeni, cu o mamă surogat a cărei identitate nu va fi dezvăluită.

1700 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a anunţat că va fi tatăl a doi băieţi gemeni

Cristiano Ronaldo a anunţat că va fi tatăl a doi băieţi gemeni

Zvonurile au fost lansate la începutul lunii de mai multe publicaţii din Anglia şi Portugalia, care precizau că cei doi copii ai starului portughez s-au născut în SUA, unde au fost vizitaţi de mama lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul fiind alături de naţionala Portugaliei în Rusia, pentru Cupa Confederaţiilor.

Ronaldo nu a comentat iniţial asupra subiectului, însă imediat după eliminarea Portugaliei din Cupa Confederaţiilor, după semifinala cu Chile, atacantul a precizat că a primit permisiunea de a părăsi echipa înainte de finala mică pentru a putea "să-şi cunoască în sfârşit copiii".

"Am fost alături de echipa naţioanlă, ca întotdeauna, trup şi suflet, chiar dacă cei doi băieţi ai mei se născuseră.

Din păcate nu am reuşit să atingem principalul obiectiv stabilit, dar sunt sigur că voi reuşi să aduc bucurie portughezilor. Preşedintele Federaţiei Portugheze de Fotbal şi selecţionerul au avut astăzi o atitudine pe care nu o voi uita.

Sunt fericit că voi putea, în sfârşit, să fiu alături de copiii mei pentru prima dată!", a scris Ronaldo pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Federaţia Portugheză a confirmat că Ronaldo a fost învoit: "Preşedintele FPF şi echipa naţională au fost informaţi înainte de startul Cupei Confederaţiilor că Ronaldo a devenit dată. Sportivul şi-a dorit să fie alături de echipă deşi i se născuseră copiii, iar acest gest merită subliniat şi lăudat. Preşedintele FPF şi selecţionerul înţeleg că e imposibil să mai atingem obiectivul de a câştiga Cupa Confederaţiilor şi îl eliberează pe sportiv pentru a putea să-şi cunoască în sfârşit copiii".

Cristiano Ronaldo mai are un băiat, pe Cristiano Jr, în vârstă de şapte ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici