Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur 2017

Lupta pentru Balonul de Aur a devenit, din 2008, o afacere între cei mai importanţi fotbalişti ai Europei în ultimii ani: Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Ultimul câştigător al trofeului, în afara celor doi, a fost brazilianul Kaka, în 2007.

1809 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur 2017

Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur 2017

Pentru al doilea an la rând, Cristiano Ronaldo a primit trofeul Balonul de Aur. Prezentarea a fost una de excepţie. Portughezul a primit trofeul pe Tour Eiffel şi l-a egalat astfel pe rivalul de la Barcelona, Lionel Messi la numărul de trofee: 5. Ronaldo a fost însoţit la ceremonia de premiere de către fiul său cel mare, mama sa şi soţia sa.

Clasament Balonul de Aur 2017

1.Cristiano Ronaldo(Real Madrid)
2.Lionel Messi(Barcelona)
3.Neymar(Barcelona)
4.Gianluigi Buffon(Juventus Torino)
5.Luka Modric(Real Madrid)
6.Sergio Ramos(Real Madrid)
7. Kylian Mbappe(PSG)
8. N'Golo Kante(Chelsea)
9. Robert Lewandowski(Bayern Munchen)
10. Harry Kane(Tottenham Hotspur)

Este pentru prima dată, în ultimii 6 ani, când Balonul de Aur este acordat doar de revista France Footbal. Din 2010 până în 2016, premiul a fost acordat împreună de FIFA şi publicaţia franceză. Anul trecut, forul mondial a pus punct colaborării şi a instituit propriu său premiu: FIFA The Best. Premiul a fost câştigat atât în 2016 cât şi în 2017 de portughezul Cristiano Ronaldo.

Revista France Footbal acordă Balonul de Aur încă din 1956.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici