Cristiano Ronaldo a fost nevoit să plece înconjurat de bodyguarzi în urma duelului cu un jucător din echipa adversă

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a avut o seară destul de complicată, sâmbătă, în meciul câştigat de Juventus cu 3-1 pe terenul Parmei.

14623 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a fost nevoit să plece înconjurat de bodyguarzi în urma duelului cu un jucător din echipa adversă

Cristiano Ronaldo a fost nevoit să plece înconjurat de bodyguarzi

Pe lângă faptul că nu a marcat şi a ajuns la 270 de minute de ineficienţă, interval în care a expediat 23 de şuturi, CR7 a fost nevoit să plece de la stadion înconjurat de o adevăată armată de bodyguarzi. Iar motivul nu are legătură cu siguranţa superstarului portughez, ci cu aspectul acestuia.

În finalul partidei, Ronaldo a avut un duel mai greu cu unul dintre fundaşii adverşi, s-a ales cu arcada stângă învineţită şi foarte umflată, iar presa din Italia notează că aceasta este cauza pentru care lusitanul a trecut val-vârtej pe la zona mixtă, unde jurnaliştii îl aşteptau pentru a-i "culege" câteva vorbe despre a treia victorie în trei meciuri cu Juventus Turoni.

Nu a fost să fie, pentru că Ronaldo nu a zăbovit nicio secundă, ba chiar oamenii care se îngrijesc de siguranţa sa i-au rugat pe jurnaliştii şi fotografii prezenţi să nu facă poze cu arcada afectată a portughezului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici