Cristiano Ronaldo a reuşit o performanţă uimitoare: Momentul în care portughezul devine al şaselea jucător din istorie cu 700 de goluri marcate în carieră - VIDEO

Cristiano Ronaldo nu se dezminte şi continuă să impresioneze. Campionul Italiei a marcat golul cu numărul 700 din carieră în înfrângerea suferită de echipa sa, Portugalia, pe terenul Ucrainei, în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, scor 2-1.

3974 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a reuşit o performanţă uimitoare: Momentul în care portughezul devine al şaselea jucător din istorie cu 700 de goluri marcate în carieră - VIDEO

Cristiano Ronaldo a marcat golul 700 din carieră în meciul Ucraina - Portugalia, scor 2-1

Naţionala Portugaliei a fost condusă de selecţionata Ucrainei până în minutul 74, cu 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate în minutele şase (Roman Yaremchuk) şi 27 (AndriyYarmolenko). Începând cu minutul 72, oaspeţii au evolua în superioritate numerică. Taras Stepanenko a primit al doilea cartonaş galben după ce a făcut un henţ în careu, fază care a dus la dictarea loviturii de la 11 metri.

Starul lusitan, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 34 de ani, nu a ezistat, a transformat penalty-ul şi a reuşit să reducă din diferenţă.

Cu toate acestea, Ucraina a câştigat meciul, scor 2-1, şi este pe primul loc în grupa B, din preliminariile Campionatului European din 2020, cu 19 puncte.

Clasament integral grupa B:

1. Ucraina - 19 puncte (7 meciuri jucate)
2. Portugalia - 11 p. (6 meciuri jucate)
3. Serbia - 10 p. (6 meciuri jucate)
4. Luxemburg - 4 p. (6 meciuri jucate)
5. Lituania - un punct (7 meciuri jucate)

Cristiano Ronaldo, al şaselea jucător din istorie cu 700 de goluri marcate în carieră

Luni seară, 14 octombrie, jucătorul lui Juventus a înregistrat al 700-lea gol din carieră, atât la echipele de club, cât şi la echipa naţională. A înscris de cinci ori în tricoul lui Sporting, 118 goluri pentru Manchester United, are 450 de reuşite pentru Real Madrid, 32 pentru Juventus şi 95 pentru naţionala Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a devenit al şaselea jucător din istorie care atinge cota de 700 de goluri în carieră, evoluând în 974 de meciuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici