Cristiano Ronaldo ar fi putut să ajungă la Juventus. Cum a ratat formaţia italiană transferul portughezului

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să ajungă la Juventus, în 2002, dar transferul a picat, chiar dacă portughezul trecuse vizita medicală şi era gata să semneze un contract cu formaţia italiană, anunţă cotidianul spaniol AS.

540 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ar fi putut să ajungă la Juventus. Cum a ratat formaţia italiană transferul portughezului

Cristiano Ronaldo ar fi putut să ajungă la Juventus. Cum a ratat formaţia italiană transferul portughezului

În urmă cu 14 ani, când Cristiano Ronaldo era cel mai promiţător puşti al fotbalului european, Juventus s-a interesat de serviciile celui care avea să devină, peste timp, unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie. Actualul star de la Real Madrid avea doar 18 ani, juca pentru Sporting Lisabona, iar clubul italian a ajuns până în punctul în care Ronaldo, împreună cu mama sa, au mers la Torino şi chiar au trecut vizita medicală.

"Am fost să-l văd într-o partidă în care Sporting juca împotriva celor de la Belenenses. Am vorbit cu el şi cu mama lui, iar în ziua următoare ambii erau la Torino, unde Cristiano a trecut vizita medicală. Dar până la urmă, transferul nu s-a realizat", îşi aminteşte Gianni di Marzio, fostul director sportiv de la Juve, citat de cotidianul spaniol AS.

Mutarea a picat, însă, dar nu din cauza lui Ronaldo şi nici a clubului. Înţelegerea dintre italieni şi Sporting Lisabona implica venirea lui Marcelo Salas în Portugalia, dar fostul mare atacant chilian, pentru care peninsularii plătiseră 25 de milioane de euro lui Lazio cu doar un an mai devreme, a refuzat să joace în Portugalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici