Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv pentru al doilea an consecutiv

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (32 de ani), de la Real Madrid, este cel mai bine plătit sportiv din lume pentru al doilea an consecutiv, conform studiului realizat de revista Forbes, citat de BBC.

245 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv pentru al doilea an consecutiv

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv pentru al doilea an consecutiv

Căpitanul naţionalei Portugaliei, câştigător a patru Baloane de Aur, Ronaldo conduce topul, cu 93 de milioane de dolari câştigate de sport, sumă constituită din salariu, bonusuri şi bani din marketing, mai mult cu cinci milioane faţă de suma de anul trecut. În primii zece sportivi de pe această listă se regăsesc patru baschetbalişti, doi fotbalişti, un tenismen, un jucător de golf, un pilot de Formula 1 şi un sportiv din fotbalul american.

Top 10 cei mai bine plătiţi sportivi ai anului, conform Forbes:

1. Cristiano Ronaldo - fotbal - 93 de milioane de dolari;

2. LeBron James - baschet - 86, 2 milioane;

3. Lionel Messi - fotbal - 80 de milioane;

4. Roger Federer - tenis - 64 de milioane;

5. Kevin Durant - baschet - 60,4 milioane;

6. Andrew Luck - fotbal american - 50 de milioane;

7. Rory McIlroy - golf - 50 de milioane;

8. Stephen Curry - baschet - 47,3 milioane;

9. James Harden - baschet - 46,6 milioane;

10. Lewis Hamilton - Formula 1 - 46 de milioane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici