Cristiano Ronaldo, criticat dur pentru o imagine publicată pe o reţea de socializare, în contextul dispariţiei jucătorului Emiliano Sala

Cristiano Ronaldo a reuşit să devină din nou personaj principal în presa internaţională. De data aceasta, o fotografie postată pe conturile lui de socializare a atras atenţia internauţilor, dar şi a oamenilor din fotbal.

1652 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, criticat dur pentru o imagine publicată pe o reţea de socializare, în contextul dispariţiei jucătorului Emiliano Sala

Cristiano Ronaldo, criticat în urma ultimei poze publicate pe site-urile de socializare, în contextul dispariţiei jucătorului Emiliano Sala

Marţi, 22 ianuarie, atacantul portughez a "urcat" o imagine atât pe Twitter, cât şi pe Instagram, în care el îşi făcea un selfie în avionul privat.

Gestul lui Ronaldo a fost asupru criticat pentru că în timp ce fotbalistul zâmbea la poza din avion, jucătorul Emiliano Sala era de negăsit, în urma dispariţiei de pe radar a aeronavei de mici dimensiuni, care se deplasa pe ruta Nantes - Cardiff.

"Nu este ziua potrivită pentru acest tweet. Chiar nu este", a spus legenda fotbalului din Anglia, Gary Lineker, care a mai adăugat:

"Sunt sigur că a postat fără să fie informat sau să îşi dea seama de ce face, dar cineva ar fi trebuit să îl avertizeze".

"Puţină modestie ar fi fost mai bună astăzi! Puţin neadecvat...asta spune totul", "Un nivel incredibil de insensibilitate şi egoism", au fost doar câteva dintre reacţiile apărute în urma postării lui Cristiano Ronaldo.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a folosit aeronava lui privată pentru a se deplasa de la Torino la Madrid, acolo unde s-a prezentat la procesul în care este judecat pentru evaziune fiscală. Lusitanul a scăpat de închisoare, dar trebuie să plăteasca 19 milioane de euro fiscului din Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici