Cristiano Ronaldo deschide la Madrid un hotel cumpărat cu 13 milioane de euro

  • Aflat pe final de carieră, CR7 s-a lansat puternic în afaceri.
  • După ce a cumpărat un apartament de lux în Lisabona, lusitanul continuă seria investiţiilor.
  • Portughezul pregăteşte un Euro 2020 în care are ţinte personale precise.
1235 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo deschide la Madrid un hotel cumpărat cu 13 milioane de euro

Cristiano Ronaldo deschide la Madrid un hotel cumpărat cu 13 milioane de euro

Campion pe teren, antreprenor de succes în viaţa extra-fotbalistică. Este povestea lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul care luptă cu recordurile mondiale în fotbal.

După cum a consemnat Adnkronos, Cristiano Ronaldo, legitimat în prezent la Juventus Torino, dar având un viitor incert în porivinţa clubului la care va evolua în sezonului viitor, a deschis un hotel la Madrid, plătind suma de 13 milioane de euro.

Complexul, Pestana CR7 Gran Via Madrid, se va deschide luni, ziua în care restricţiile provocate de COVID-19 vor fi relaxate, urmând a fi reluate afacerile turistice şi hoteliere. E

Etajul 9 CR7 este deschis publicului şi include un bar sportiv, o pizzerie şi singurul acoperiş care garantează o vedere totală asupra Madridului şi va găzdui, de asemenea, o piscină.

Construită într-o clădire din 1923, va avea un total de 168 camere, care vor alcătui un hotel în care valorile sportului vor avea un caracter puternic: din acest motiv există o zonă de fitness.

Este primul hotel al Pestana CR7 Lifestyle Hotels din afara Portugaliei, după succesul de la Lisabona şi de la Funchal.

Ronaldo pregăteşte evoluţia de la Euro 2020. Are 9 goluri în istoria turneelor finale continentale, fiind la egalitate cu Platini. În mod cert, vizează cel puţin un gol la Euro. 

Ronaldo va deveni singurul fotbalist care evoluează la 5 Campionate Europene. El poate bate recordul de jucătorul cu cele mai multe meciuri în preliminarii Euro şi turneele finale continentale, deţinut acum de italianul Gigi Buffon, fostul său coleg de la Juventus Torino.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici