Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucător al anului în Portugalia, la Gala Quinas de Ouro 2017

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 32 de ani, a fost ales cel mai bun jucător al anului în Portugalia, la Gala Quinas de Ouro 2017, pentru performanţele reuşite cu echipa naţională, dar şi cu Real Madrid.

225 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucător al anului în Portugalia, la Gala Quinas de Ouro 2017

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucător al anului în Portugalia, la Gala Quinas de Ouro 2017 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Printre succesele notabile obţinute de acesta anul trecut se numără trofeul european cucerit de naţionala portugheză în cadrul Campionatului European din Franţa, Champions League, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor cu Real Madrid. La nivel individual, acesta a fost desemnat Balonul de aur al anului 2016, detronându-i pe Messi şi Griezmann şi a primit premiul pentru cel mai bun jucător desemnat de Fifa.

Starul portughez a ţinut să le mulţumească în primul rând colegilor săi de naţională şi de la echipa de club: ”Fără ajutorul lor, nu aş fi reuşit să obţin aceste trofee colective”. Chiar lusitanul a confirmat faptul că Portugalia nu era favorită la câştigarea trofeului european: ”Nu întotdeauna câştigă favoriţii, a fost un an incredibil, atât la nivel profesional cât şi personal”, a susţinut Ronaldo după ridicarea premiului.

În lupta pentru această distincţie, Ronaldo a fost în cursă cu colegul său de la Real Madrid, Pepe şi goalkeeper-ul celor de la Sporting Lisabona, Rui Patricio. În cadrul galei, lusitanul a fost premiat şi alături de cei 23 de componenţi ai echipei Portugaliei, campioana Europei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici