Cristiano Ronaldo nu va fi trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de viol. Cum explică procurorii decizia

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu va fi pus sub acuzare în dosarul în care Kathryn Mayorga susţine că ar fi fost violată de către acesta, au anunţat procurorii americani, citaţi de BBC.

977 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo nu va fi trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de viol. Cum explică procurorii decizia

Cristiano Ronaldo nu va fi trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de viol

Mayorga l-a acuzat pe Ronaldo că ar fi violat-o în urmă cu 10 ani, pe 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. La începutul lunii iunie, presa internaţională a scris că femeia, în vârstă de 35 de ani, şi-a retras plângerea în Nevada, însă doar pentru a muta cazul în tribunalul federal, iar lucrurile să se desfăşoare mai rapid.

Ronaldo ar fi ajuns la o înţelegere în acest caz cu Mayorga în 2010, după cum a informat presa, însă aceasta a decis să solicite redeschiderea dosarului în 2018.

Ronaldo a negat în permanenţă acuzaţiile de viol. El a recunoscut că s-ar fi întâlnit cu cea care îl acuză, însă a susţinut că ceea ce s-a întâmplat între ei a fost de comun acord.

Procurorii au informat că au decis să nu îl pună sub acuzare pe Ronaldo din lipsă de probe. „În baza informaţiilor pe care le deţinem acum, acuzaţiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo nu pot fi dovedite. În consecinţă, acesta nu va fi pus sub acuzare”, a anunţat Parchetul, prin intermediul unui comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici