Cristiano Ronaldo, refuzat de modelul italian Sara Croce. Reacţia imediată a fotbalistului de la Juventus | GALERIE FOTO

Modelul italian Sara Croce a dezvăluit cum Cristiano Ronaldo a încercat să o abordeze pe reţelele de socializare. Tânăra a mărturisit că l-a refuzat pe Ronaldo, iar acesta a blocat-o pe Instagram.

7991 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, refuzat de modelul italian Sara Croce. Reacţia imediată a fotbalistului de la Juventus | GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo, refuzat de modelul italian Sara Croce. Reacţia imediată a fotbalistului de la Juventus | GALERIE FOTO

Modelul italian Sara Croce a povestit cum vedeta celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a încercat să o cucerească pe reţelele de socializare.

Ronaldo i-a demonstrat frumoasei blonde că este cu adevărat el, însă portughezul s-a lovit de refuzul Sarei.

Apoi, Cristiano a blocat-o pe tânără pe reţelele de socializare.

Sara Croce nu a specificat dacă întâmplarea a avut loc înainte sau după ce Cristiano Ronaldo a început o relaţie cu frumoasa Georgina Rodriguez.

„Cineva cunoscut i-a dat numărul meu de telefon şi m-am enervat că a făcut-o. Într-o zi mi-a scris <Sunt Cristiano, vrei să ieşim în oraş?>. Nu avea fotografie pe WhatsApp şi nu am crezut că este el. Ca să-mi demonstreze că e Cristiano Ronaldo, mi-a spus <O să te blochez pe Instagram, după care o să te deblochez>. Am înţeles că e Ronaldo şi am început să vorbesc cu el”, a spus Sara Croce în emisiunea „Rivelo”.

Frumoasa italiancă a mai adăugat că vedeta lui Juventus flirtează cu toate femeile din Milano şi că nu şi-ar dori niciodată să fie iubita unui jucător de fotbal: „A scris la jumătate din femeile din Milano. Le-a scris fetelor faimoase şi celor necunoscute. Nu o să fiu niciodată cu un fotbalist. Cred că este sinonim cu infidelitatea”.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici