Cristiano Ronaldo şi-a înfuriat colegii de la Manchester United cu dieta sa ieşită din comun

  • La Manchester United nu este linişte, după două eşecuri la rând, 0-1 cu West Ham United şi 0-1 cu Aston Villa, dar nu doar lipsa rezultatelor este problema.
  • Portughezul Ronaldo l-ar fi sfătuit pe bucătarul clubului să includă felurile sale preferate de mâncare în dieta echipei.
  • Portughezul a ordonat ca meniul să conţină tocană de cod şi caracatiţă, fapt care i-a nemulţumit pe ceilalţi jucători.
3621 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi-a înfuriat colegii de la Manchester United cu dieta sa ieşită din comun

Cristiano Ronaldo şi-a înfuriat colegii de la Manchester United cu dieta sa ieşită din comun

Cristiano Ronaldo continuă să fie pe buzele toturor şi din cauza dietei sale. Strictă şi rigidă, aşa cum se ştie. La mijlocul lunii septembrie, a fost luat ca exemplu de coechipierii săi de la Manchester United care, la fel ca el, au refuzat desertul la cina de vineri. O zi în care, de obicei, era permisă o mică escapade culinară, pentru a elibera tensiunea şi pentru a oferi plăcere corpului şi minţii, înaintea etapei de campionat.

Portughezul i-ar fi recomandat un nou meniu bucătarului-şef american. Nu doar pentru el, ci pentru toată lumea. Şi mai ales cu mâncărurile lui preferate! În primul rând, Bacalhau a Braz, o reţetă portugheză deosebit de apreciată de fostul jucător de la Juventus.

Este o tocană de cod, cu cartofi şi ouă care nu este pe placul tovarăşilor săi. Alături de caracatiţă, un fel de mâncare pe care Ronaldo îl include în mod regulat în rutina sa alimentară. „Cristiano Ronaldo este foarte atent la proteine. Felii de şuncă, oua, avocado. Şi bucătarii încearcă să-l ajute”, a declarat pentru The Sun o sursă apropiată de United.

CR7 alege alimente sănătoase, organice şi naturale, cum ar fi peşte, pui, carne de vită, ouă, avocado şi orez negru. Şi, desigur, legume, salate, fructe de mare, proteine, majoritatea provin din peşte, aşa cum a spus bucătarul său Giorgio Barone. Fără a uita uleiul de cocos, un element care face întotdeauna diferenţa în dieta lui.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici