Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală în Spania. Fotbalistul ar putea fi condamnat la închisoare

Autorităţile spaniole au intentat un proces împotriva atacantului Real Madrid, Cristiano Ronaldo, suspectându-l de o fraudă fiscală de aproape 15 milioane de euro, relatează Business Insider, citând Reuters.

13899 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală în Spania. Fotbalistul ar putea fi condamnat la închisoare

Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală în Spania

Procuratura din Madrid a declarat că Ronaldo ar fi folosit o "schemă" pe care a creat-o în 2010 pentru a-şi ecrana veniturile primite din drepturile de imagine. Dovezile colectate de oficialii fiscali vor fi examinate înainte ca procurorii să decidă dacă-l vor pune sub acuzare pe Ronaldo în cursul lunii iunie.

Tot Business Insider citează şi The Telegraph, care estimează că fotbalistul portughez ar putea fi condamnat la închisoare de cel puţin 15 luni, „însă probabil va scăpa, deoarece ar fi la prima abatere”.

Reacţia lui Ronaldo la aflarea veştii

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici