Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie la Santiago de Chile

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va construi un spital de pediatrie în capitala statului Chile, a anunţat societatea care gestionează interesele jucătorului, conform agenţiei EFE.

485 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie la Santiago de Chile

Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie la Santiago de Chile

Potrivit unui comunicat dat de Brafman & Associates Law Firm din New York, clinica ar urma să fie finalizată în anul 2020.

Internaţionalul portughez, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, va construi spitalul împreună cu un asociat al său, omul de afaceri italian Alessandro Proto.

Santiago de Chile este primul dintr-o serie de oraşe din America de Sud în care Cristiano Ronaldo şi Alessandro Proto intenţionează să construiască spitale de pediatrie.

În vârstă de 32 de ani, Cristiano Ronaldo a fost pentru al doilea an la rând cel mai bine plătit fotbalist din lume, conform Forbes.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici