BREAKING NEWS  Cristiano Ronaldo va juca pentru Al-Nassr începând de la 1 ianuarie

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va juca pentru Al-Nassr începând cu 1 ianuarie. Contractul care îl leagă pe fotbalistul portughez de echipa din Arabia Saudită va fi valabil două sezoane şi jumătate, potrivit MARCA.

2706 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va juca pentru Al-Nassr începând de la 1 ianuarie

Cristiano Ronaldo, Instagram - Al Nassr

Atacantul s-a despărţit de Manchester United cu două zile înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar şi a putut negocia cu orice echipă. Al-Nassr a fost formaţia care s-a arătat foarte interesată de transfer încă de la început.

Principalul argument pentru a lăsa în urmă fotbalul european a fost, fără îndoială, cel financiar. Contractul în valoare de aproximativ o sută de milioane de euro are mai multe stimulente prin publicitate, care îl vor face pe portughez cel mai bine plătit sportiv din lume. Suma totală a contractului lui CR7 cu Al-Nassr se va apropia de 200 de milioane de euro pe sezon.

Messi şi Neymar de la PSG câştigă în jur de 75 de milioane de euro pe sezon.

La Al-Nassr, Ronaldo va fi antrenat de francezul Rudi Garcia şi va fi coleg cu Alvaro Gonzalez. Fundaşul central a ajuns în Arabia Saudită în vara anului trecut, după ce şi-a încheiat contractul în Franţa. În echipa saudită va fi coleg şi cu portarul columbian Ospina care şi-a încheiat contractul cu Napoli şi a decis să accepte propunerea saudită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici