Cristina Dinu şi Alexandra Dulgheru, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hammamet

Jucătoarele de tenis Cristina Dinu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hammamet, Tunisia, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari.

191 afișări
Imaginea articolului Cristina Dinu şi Alexandra Dulgheru, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hammamet

Cristina Dinu şi Alexandra Dulgheru, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hammamet (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Cristina Dinu (locul 270 în clasamentul mondial) a învins-o pe germanca Katharina Gerlach (601 WTA), scor 6-3, 7-6 (5), după două ore şi 11 minute. Românca a reuşit patru break-uri şi a cedat serviciul de două ori.

Cristina Dinu (23 de ani) este pricipala favorită a turneului de la Hammamet. În sferturi, Dinu va juca împotriva venezuelencei Andrea Gamiz (24 de ani, locul 464 WTA).

Tot joi, Cristina Dinu s-a calificat şi în semifinalele probei de dublu, alături de rusoaica Yana Sizikova.

Alexandra Dulgheru (27 de ani, locul 356 WTA) a câştigat meciul împotriva conaţionalei Georgia Andreea Crăciun (17 ani, locul 893 WTA), scor 6-3, 7-6 (4), după o oră şi 55 de minute. În sferturile de finală, Dulgheru o va întâlni pe franţuzoaica Josephine Boualem (locul 450 WTA).

Pentru accederea în sferturi, Dinu şi Dulgheru şi-au asigurat câte 5 puncte WTA şi un cec în valoare de 367 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici