Cristina Dinu trece de principala favorită şi accede pe tabloul principal, la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Cristina Dinu, locul 369 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 109 WTA şi favorita principală a calificărilor, şi a acces pe tabloul principal al BRD Bucharest Open, turneu WTA cu premii totale de 250.000 de dolari.

206 afișări
Imaginea articolului Cristina Dinu trece de principala favorită şi accede pe tabloul principal, la BRD Bucharest Open

Cristina Dinu trece de principala favorită şi accede pe tabloul principal, la BRD Bucharest Open (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Partida a durat o oră şi 18 minute, iar câştigătoarea şi-a asigurat un premiu de 1.925 de dolari şi 19 puncte WTA.

Dinu este pentru a doua oră pe tabloul principal la competiţia găzduită de Arenele BNR din Capitală. În 2014, beneficind de un wildcard, ea a învins-o pe sportiva ucraineană Nadia Kicenok, scorul de 6-0, 6-3, înainte de a fi eliminată de jucătoarea Kristina Kucova din Slovacia, scor 6-2, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici