Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica

Componenta naţionalei de handbal a României Cristina Neagu a câştigat, miercuri, Cupa Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica, echipa sa având asigurat şi titlul naţional cu o etapă înainte de finalul sezonului.

156 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica

Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Buducnost a învins, miercuri, în finală, formaţia Danilovgrad, cu scorul de 24-14 (15-8), cucerind Cupa Muntenegrului. Cristina Neagu a marcat patru goluri.

Echipa sa are asigurat şi titlul de campioană, potrivit site-ului oficial al lui Buducnost, cu o etapă înaintea finalului de sezon. În ultima rundă, programată sâmbătă, Buducnost va întâlni tot echipa Danilovgrad.

Cristina Neagu şi Buducnost încheie stagiunea şi cu o finală de Liga Campionilor, pierdută în faţa deţinătoarei trofeului, Gyor ETO (Ungaria).

TITLURILE ZILEI

În stagiunea 2013-2014 din Liga Campionilor, Cristina Neagu a încheiat pe locul 7 în topul marcatoarelor, cu 64 de goluri, fiind principala marcatoare a echipei Buducnost în competiţia continentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici