Cristina Neagu, cel mai bun inter stânga, în All Stars Team la Campionatul European de handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost aleasă cel mai bun inter stânga, şi face parte din All Stars Team la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia.

172 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, cel mai bun inter stânga, în All Stars Team la Campionatul European de handbal

Cristina Neagu, cel mai bun inter stânga, în All Stars Team la Campionatul European de handbal (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform anunţului de duminică al EHF, All Stars Team a Campionatului European este format din următoarele jucătoare: Silje Solberg (Norvegia) - cel mai bun portar, Maria Fisker (Danemarca) - cea mai bună extremă stânga, Cristina Neagu - cel mai bun inter stânga, Kristina Kristiansen (Danemarca) - cel mai bun centru, Nora Mork (Norvegia) - cel mai bun inter dreapta, Carmen Martin (Spania) - cea mai bună extremă dreapta, Heidi Loke (Norvegia) - cel mai bun pivot.

Sabina Jacobsen (Suedia) a fost desemnată cea mai bună apărătoare, iar titlul de MPV a revenit handbalistei suedeze Isabelle Gulden.

Forul european de profil a luat decizia pentru prima dată să permită fanilor să se implice în stabilirea All Stars Team, voturile acestora contând în proporţie de 40 la sută, alături de cele ale specialiştilor (60 la sută).

Pentru All Stars Team, EHF a nominalizat 40 de jucătoare pentru cele şapte posturi, plus cea mai bună apărătoare. Titlul de MVP a fost decis doar de specialişti.

Cristina Neagu a încheiat Campionatului European cu 49 de goluri, înscrise în şase meciuri, fiind pe locul doi în clasamentul golgheterilor înaintea finalelor pentru medalii, de duminică, între Suedia - Muntenegru (bronz), respeciv Norvegia - Spania (aur).

Reprezentantiva României a încheiat CE din Ungaria şi Croaţia pe locul nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici