Cristina Neagu: Îmi place foarte mult modul în care lucrăm la CSM Bucureşti, intens, foarte inteligent. Este stilul nordic de lucru

Interul stânga al echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a mărturisit, marţi, că este încântată de felul în care decurg pregătirile la noua sa formaţie, sub comanda antrenoarei daneze Helle Thomsen.

419 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu: Îmi place foarte mult modul în care lucrăm la CSM Bucureşti, intens, foarte inteligent. Este stilul nordic de lucru

Cristina Neagu, la ProSport LIVE: Îmi place foarte mult modul în care lucrăm la CSM Bucureşti, intens, foarte inteligent. Este stilul nordic de lucru

"Este stilul nordic de lucru, multă alergare, multă sală de forţă. Îmi place foarte mult modul în care lucrăm. Mă simt foarte bine. Mi se pare că lucrăm la modul foarte inteligent, nu la modul acela de foarte multe antrenamente doar ca să fim acolo în sală. Avem destul de mult timp liber, dar lucrăm intens. Mi se pare foarte bine până în acest moment şi nu pot să găsesc nici măcar un singur lucru care să nu îmi placă.

Nu numai neapărat de ea, şi Adi (n.r. - antrenorul secund Adrian Vasile), toată lumea care lucrează la echipă o face foarte bine, fetele sunt profesioniste", a afirmat Neagu, la ProSport LIVE.

Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, spune că a avut o relaţie bună cu toate antrenoarele, dar precizează că au existat şi unii antrenori din partea cărora a simţit lipsă de respect. Căpitanul echipei naţionale consideră că tehnicianul suedez Tomas Ryde a implementat o altă mentalitate la prima reprezentativă a României. Interul stânga îl apreciază, de asemenea, pe noul selecţioner.

"Eu cu toate antrenoarele cu care am lucrat, m-am înţeles foarte bine. Antrenorul trebuie respectat indiferent dacă e bărbat sau femeie. Toţi au metodele lor de lucru mai bune sau mai puţin bune. Am avut şi antrenori cu care nu am rezonat. Am lucrat cu nişte antrenori de la care nu am simţit respect.

Tomas Ryde a luat presiunea de pe umerii noştri. Antrenorii români puneau foarte multă presiune pe mine. Dacă pierdeam un meci, mă arătau cu degetul. Tomas era un tip relaxat, nu punea presiune pe noi, pe rezultat, de aceea a şi funcţionat echipa naţională. Să nu uităm că în perioada lui am bătut pentru prima dată Norvegia într-un meci oficial după 16 ani. Ambros Martin nu mai are nevoie de prezentare. Ştim cu toţii ce rezultate excelente a obţinut la echipa de club", a completat Neagu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici