Cristina Neagu: Mi-aş dori să mai câştig încă o dată titlul de cea mai bună jucătoare a lumii

Doar trei zile se mai poate vota în ancheta IHF, care va desemna cea mai bună handbalistă a lumii în 2015, iar interul naţionalei României şi a lui Buducnost, Cristina Neagu, este principala favorită la acest premiu, ea având însă şi două adversare redutabile, norvegiencele Heidi Loke şi Nora Mork.

258 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu: Mi-aş dori să mai câştig încă o dată titlul de cea mai bună jucătoare a lumii

Cristina Neagu: Mi-aş dori să mai câştig încă o dată titlul de cea mai bună jucătoare a lumii (Imagine: Alex Moise/ Arhiva Mediafax Foto)

Starul naţionalei României şi al echipei Buducnost nu a ascuns faptul că îşi doreşte acest premiu pentru care a tras din greu în ultimii ani, iar câştigătoarea va fi desemnată pe 30 mai. În 2015, Neagu a câştigat Liga Campionilor, titlul de golgheter al întrecerii şi medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, după victoria cu Polonia, din finala mică a întrecerii.

"Sper din tot sufletul ca oamenii care mă iubesc, echipele la care joc, să voteze pentru mine. Mi-aş dori din tot sufletul, nu vă pot ascunde acest lucru, să ies cea mai bună jucătoare a lumii. Cred că am avut un an 2015 senzaţional, cel mai bun al carierei. Nu ştiu dacă vreodată, până când mă las de sportul acesta mai reuşesc un an ca acela, poate doar cu o medalie olimpică. Cred că ar fi o bucurie nu numai pentru mine, ci pentru toţi românii dacă aş câştiga titlul de cea mai bună jucătoare a lumii", a declarat Cristina Neagu, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, interul stânga de la Buducnost a susţinut foarte clar că nu-i place atunci când i se spune "Messi al handbalului".

"Aud acest lucru de 6 ani, de când am luat prima dată această distincţie. Sincer nu-mi place, mi se pare că-mi ştirbeşte identitatea. Eu mă numesc Cristina Neagu, nu se poate compara handbalul cu fotbalul. Eu vreau ca lumea să mă ştie aşa cum sunt eu. Messi e Messi, eu sunt Cristina Neagu!", a susţinut interul stânga.

Cristina Neagu a mai spus, de asemenea, că ar fi o mare onoare pentru ea să fie desemnată de COSR portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici