Cristina Neagu s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la handbal, cu Buducnost Podgorica

Componenta naţionalei de handbal a României, Cristina Neagu, s-a calificat, duminică, pe teren propriu, cu Buducnost Podgorica, la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, echipa sa remizând cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO.

248 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la handbal, cu Buducnost Podgorica

Cristina Neagu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Buducnost a sperat într-o victorie, dar a încheiat la egalitate, scor 26-26 (14-12), în penultimul meci din grupa a II-a a Ligii Campionilor. Golul egalizator a fost marcat chiar de Cristina Neagu, care a avut în total 7 reuşite.

Echipa muntenegreană a acumulat astfel 7 puncte, iar Gyor ETO 8, ambele fiind calificate în semifinale, cu o etapă înaintea încheierii fazei grupelor principale. Formaţiile Larvik (Norvegia) şi Krim Ljubljana (Slovenia) au câte 3, respectiv 2 puncte, şi nu le mai pot ajunge pe cele două echipe care s-au confruntat duminică.

În ultima etapă, Buducnost va juca în deplasare cu ultima clasată, Krim Ljubljana, iar Gyor pe teren propriu, cu Larvik, rezultatele urmând să stabilească doar locurile pe care vor încheia grupa cele două calificate.

La Turneul Final Four se califică primele două clasate din fiecare din cele două grupe.

În grupa I, primele două locuri sunt ocupate, cu o etapă înaintea finalului, de Thuringer HC (Germania) şi Vardar Skopje (Macedonia).

Turneul Final Four, care se va disputa pentru prima dată în competiţie, este programat la Budapesta, în luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici