Cristina Neagu zâmbeşte pe Instagram. A ieşit din şomaj tehnic şi face parte din „All Star Team” al Ligii Campionilor

  • Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală a Ligii Campionilor, pentru a 5-a oară.
  • De la 1 iunie, jucătoarea echipei CSM Bucureşti a ieşit din şomaj tehnic.
  • Cristina Neagu a fost foarte activă pe reţelele de socializare în timpul stării de urgenţă.
236 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu zâmbeşte pe Instagram. A ieşit din şomaj tehnic şi face parte din „All Star Team” al Ligii Campionilor

Cristina Neagu zâmbeşte pe Instagram. A ieşit din şomaj tehnic şi face parte din „All Star Team” al Ligii Campionilor

Jucătoarea Cristina Neagu a ieşit din şomaj tehnic pe 1 iunie, iar la cinci zile distanţă a fost inclusă în echipa ideală a Ligii Campionilor, pe postul de cel mai bun inter stânga. Este a 5-a oară când Neagu face parte din All Star Team. Aceasta a mai făcut parte, în trecut, timp de 4 sezoane, în perioada 2014 - 2018.

Acum, Cristina Neagu aşteaptă să revină la antrenamente. Gabriela Szabo, directorul general al CSM Bucureşti, a declarat, pentru Mediafax, că marţi, 9 iunie, va avea loc o discuţie cu antrenorul echipei, Adrian Vasile, despre reluarea antrenamentelor, dar şi despre planurile de viitor ale grupării CSM Bucureşti. 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Să aveţi o săptămână frumoasă!

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

Jun 8, 2020 at 3:05am PDT

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici