Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase extreme din handbalul mondial, s-a retras din activitate la 38 de ani

Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase handbaliste din România, de după Revoluţie, a decis să-şi încheie prodigioasa carieră la 38 de ani. Extrema de la CSM Bucureşti a hotărât ca după câştigarea Cupei României cu trupa lui Per Johansson să se retragă de pe semicerc.

448 afișări
Imaginea articolului Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase extreme din handbalul mondial, s-a retras din activitate la 38 de ani

Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase extreme din handbalul mondial, s-a retras din activitate la 38 de ani

"Mi-am petrecut ultimii 27 de ani din viaţă într-o relaţie care mi-a oferit mai mult decât aş fi îndrăznit să visez vreodată. O relaţie pentru care am făcut tot ce am putut. Cu muncă multă, multă de tot, cu pasiune, cu foame de realizare, cu dorinţa de a fi mereu mai bună decât toţi ceilalţi. Cu frământări, cu disperare. Cu lacrimi, de fericire sau amare. Cu dorinţa de a nu-mi dezamăgi familia. Cu inima deschisă. Întotdeauna. Handbalul mi-a întors de fiecare dată dragostea pe care uneori n-am ştiut cum să i-o arăt, dar de cele mai multe ori am reuşit s-o fac", a scris Cristina Vărzaru pe Facebook.

Vărzaru a câştigat de patru ori Liga Campionilor în carieră şi a luat argint cu naţionala României la Mondialul din 2005.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici