Cristoph Daum, antrenorul naţionalei: Trebuie să facem mai multe, să depunem mai mult efort pe viitor

România a remizat, scor 1-1, cu Muntenegru, în prima etapă din preliminariile de calificare la Campionatul Mondial din 2018, iar, la finalul jocului, Cristoph Daum a declarat că, ţinând cont de prestaţia din repriza a doua, echipa naţională merita victoria.

1174 afișări
Imaginea articolului Cristoph Daum, antrenorul naţionalei: Trebuie să facem mai multe, să depunem mai mult efort pe viitor

Cristoph Daum: Trebuie să facem mai multe, să depunem mai mult efort pe viitor

Naţionala de fotbal a României a deschis scorul prin Adrian Popa, în minutul 85, însă Muntenegru a egalat după numai două minute, prin căpitanul Stevan Jovetic. Tricolorii antrenaţi de Christoph Daum au avut şansa victoriei, însă mijlocaşul Nicolae Stanciu a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+5.

”Îmi pare rău pentru fantasticii suporteri, îmi pare rău şi pentru jucători, pentru prestaţia lor din partea a doua, meritau cele trei puncte. În prima repriză am avut emoţii pentru că eram într-o formulă nou, cu un antrenor nou, nu e aşa uşor. Scopul nostru a fost să punem presiune, ne-am făcut mai multe ocazii de gol, dar după gol nu ne-am putut apăra bine şi am primit gol”, a spus Daum la TVR.

Neamţul a ţinut să îl evidenţieze pe Romario Benzar, căpitanul Viitorului, cel care a avut o evoluţie foarte bună în banda dreaptă.

”Echipa a reuşit să revină, însă nu am înscris din penalty. Trebuie să facem mai multe, să depunem mai mult efort pe viitor, însă am văzut şi multe lucruri bune în această seară. Benzar a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a alergat foarte mult, îl felicit. Săpunaru a fost foarte organizat, poate citi jocul şi s-a mişcat foarte bine”, a concluzionat selecţionerul.

România va juca următorul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018 cu Armenia, în deplasare, pe 8 octomrbie, de la ora 19:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici