Crystal Palace, aproape să achiziţioneze cel mai scump jucător din istoria clubului

Crystal Palace ar fi ajuns la un acord cu PSG privind achiziţionarea mijlocaşului Yohan Cabaye, pentru o sumă cuprinsă între 10 şi 13 milioane de lire sterline (14-18 milioane de euro), transfer ce ar reprezenta un record pentru gruparea din Premier League dacă se va concretiza.

74 afișări
Imaginea articolului Crystal Palace, aproape să achiziţioneze cel mai scump jucător din istoria clubului

Yohan Cabaye (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Potrivit BBC, jucătorul francez ar urma să efectueze vizita medicală în următoarele 48 de ore.

În vârstă de 39 de ani, Cabaye a ajuns la campioana Franţei în ianuarie 2014, de la Newcastle, într-o tranzacţie cu o valoare de 19 milioane de lire sterline. Însă el nu a evoluat decât 13 meciuri sezonul trecut la Paris Saint-Germain.

Cel mai scump jucător transferat de Crystal Palace este mijlocaşul James McArthur, care a costat 7 milioane de lire sterline vara trecută, când a fost cumpărat de la Wigan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici