CS Dinamo a câştigat Cupa României la volei masculin

Cel de-al doilea trofeu intern al voleiului masculin românesc a ajuns în vitrina clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. În finala Cupei României de la Alexandria, Dinamo a învins campioana en titre, Arcada Galaţi, cu 3-1.

236 afișări
Imaginea articolului CS Dinamo a câştigat Cupa României la volei masculin

CS Dinamo a câştigat Cupa României la volei masculin

Dinamo a dat lovitura la turneul final al Cupei României, desfăşurat sâmbătă şi duminică la Alexandria. Trupa antrenată de Daniel Rădulescu încheiase campionatul pe locul 4, iar la Cupă avea a treia şansă, după campioana Arcada Galaţi şi vicecampioana ASC Volei Municipal Zalău. Deşi cu buget pe jumătate cât cele două adversare, Dinamo a compensat printr-o atitudine de mare echipă. În semifinale, Dinamo a depăşit cu 3-1 pe Municipal Zalău, iar în finală au repetat scorul şi cu Arcada Galaţi.

Dinamo câştigă astfel Cupa României după o pauză de 8 ani, acesta fiind de altfel primul trofeu din 2011 care ajunge în vitrina celui mai titrat club la din istoria voleiului masculin românesc. Jucătorul finalei a fost de departe universalul dinamovist Arvidas Miseikis, cu 17 puncte reuşite. ”Secunzii” Bozidar Cuk şi Maia Gomes au fost şi ei la înălţime (câte 10 puncte), bine puşi în valoare de coordonatorul Filip Despotovski, iar centrii Maicon Leite şi Brandon Schmidt au blocat eficient. Libero a fost Nikola Lakcevic. De la Arcada a strălucit doar centrul Bissette.

Atât Arcada Galaţi, cât şi Dinamo şi-au asigurat locul în cupele europene, sezonul 2019-2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici