CS Dinamo: Deşi echipa Dinamo este privată, vrem să se simtă acasă pe arena din Ştefan cel Mare

  • Conducerea Clubului Sportiv Dinamo susţine că, deşi echipa de fotbal Dinamo este proprietate privată
  • Instituţia din subordinea MAI face eforturi pentru ca fotbaliştii să se simtă acasă pe stadionul din Ştefan cel Mare.
272 afișări
Imaginea articolului CS Dinamo: Deşi echipa Dinamo este privată, vrem să se simtă acasă pe arena din Ştefan cel Mare

CS Dinamo: Deşi echipa Dinamo este privată, vrem să se simtă acasă pe arena din Ştefan cel Mare

„Cu toate că echipa de fotbal Dinamo este în proprietate şi management privat, Instituţia <Clubul Sportiv Dinamo>, ca parte a Ministerului Afacerilor Interne, depune toate eforturile pentru a-i asigura un cadru sportiv normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla <Dinamo> să se simtă întotdeauna <acasă> atunci când vin să joace fotbal în Complexul din Şoseaua Ştefan cel Mare”, se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

Conducerea clubului susţine că nu a existat nicio discuţie legată de interzicerea meciurilor pe Stadionul Dinamo, „cu toate că proprietarii şi administatorii echipei de fotbal, trecuţi şi prezenţi, nu au respectat şi nu respectă obligaţiile contractuale”.

„Totodată, privim cu îngrijorare situaţia actuală de la FC Dinamo şi asigurăm suporterii şi pe toţi jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume, că suntem deschişi la orice formă de dialog şi de organizare pentru binele echipei Dinamo”, se mai arată în comunicat.

Conform acestuia, Ministerul de Interne şi Compania Naţională de Investiţii au demarat procedurile pentru construirea unei noi arene de fotbal, moderne şi cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici