CS Mioveni - Astra Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Echipa Astra Ploieşti, cu antrenorul Marius Şumudică la primul meci pe banca tehnică, a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia CS Mioveni, în prima partidă a etapei a III-a a Ligii I.

129 afișări
Imaginea articolului CS Mioveni - Astra Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

CS Mioveni - Astra Ploieşti, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Singurul gol al meciului a fost reuşit în minutul 21, când Bruno Miguel, la o centrare de pe partea stângă pe colţul lung, a trimis mingea cu capul pe colţul scurt, goalkeeperul celor de la CS Mioveni, Cristian Hăisan, aflat pe linia porţii, împingând mingea în poartă înainte de a scoate. Arbitrul central a validat golul la semnalizarea asistentului Szekely Zoltan.

În acelaşi minut, antrenorul formaţiei gazdă, Ionuţ Popa, a fost trimis în tribune pentru proteste.

În minutul 25, Miulescu s-a ciocnit cap în cap cu Fatai şi a primit îngrijiri medicale deoarece avea faţa plină de sânge. Jucătorii au cerut arbitrului sacţionarea lui Fatai, însă fără succes.

În minutul 90, Dina a primit cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Bruno Miguel.

CS Mioveni: Hăisan - Voicu, Olteanu, Miulescu, Neagu - V. Gheorghe (C.Ionescu '52), Mărgăritescu, Naidin (Neaga '77), Ayza - Dică (Dina '63) - Tănase. Antrenor: Ionuţ Popa.

Astra: Lung - Mihalache (Măţel '57), Goian, Bruno Miguel, Junior Morais - Strătilă, Seto, N'Doye, A.Stan (Matei '70) - Miranda, Fatai (Ologu '66). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Ayza '22, Olteanu '33, Voicu '63 / Mihalache '28, Fatai '32, Miranda '75

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Szekely Zoltan, Octavian Şovre (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă)

Observatori: Marius Beudeanu, Aurel Beldeanu

Supervizor: Ion Neagu

La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici