CS Mioveni - Sportul Studenţesc, scor 2-1, în Liga I

Formaţia CS Mioveni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Sportul Studenţesc, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi Alin Raţiu a înscris un autogol şi a fost eliminat.

192 afișări
Imaginea articolului CS Mioveni - Sportul Studenţesc, scor 2-1, în Liga I

CS Mioveni - Sportul Studenţesc, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tănasă '17 şi Raţiu '34 (autogol). Pentru Sportul a înscris Lungu, în minutul 77.

1-0: După o combinaţie Neaga - Dică, mingea ajnuge la Tănasă, singur în careu, iar acesta o trimite în plasă;

2-0: Raţiu deviază mingea în propria poartă, după o centrare a lui Enache, de pe partea dreaptă;

2-1: Lungu reduce din diferenţa de pe tabela de marcaj cu un şut din interiorul careului.

Sportul Studenţesc a rămas în inferioritate numerică, în minutul 67, când a fost eliminat Raţiu după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 89, şi de la CS Mioveni a fos eliminat un jucător, Ionuţ Voicu.

CS Mioveni: Oct. Popescu - Voicu, Olteanu, Săndulescu, Neagu - Enache, Mărgăritescu, V. Gheorghe (Ionescu '82), Neaga (Miulescu '90) - Dică, Tănasă (Ayza '90+3).

Sportul Studenţesc: A. Popescu - Beţa, Cioranu, Raţiu, Maxim - Bălan, Ferfelea (Cheţan '69), Farmache (Nicola '31), Dobre (Lazăr '46), Lungu - Nistor. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Olteanu '38 / Raţiu '57, '67, Cheţan '90+2

Cartonaşe roşii: Voicu '89 / Raţiu '67

Arbitri: Florin Miron (central) - Vladimir Urzică, Ciprian Danşa (asistenţi) - Adrian Illyeş (rezervă)

Observatori: Dan Petrescu, Paul Mincu

Pe bancă la CS Mioveni s-a aflat directorul general Răzvan Tunaru, formaţia neavând antrenor după ce Ilie Stan şi secundul Gabi Mărgărit au părăsit, joi, echipa.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori. Într-o lojă a stadionului s-a aflat şi tehnicianul Mihai Stoichiţă, despre care se vehiculează că ar putea prelua conducerea tehnică a echipei CS Mioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici