CS Rapid a dat în judecată FC Rapid pentru un prejudiciu de 600.000 de lei

Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Mihai Zaharia, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce a dat în judecată Fotbal Club Rapid pentru un prejudiciu de 600.000 de lei reprezentând chiria şi utilităţile stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu din 2008 până în prezent.

31 afișări
Imaginea articolului CS Rapid a dat în judecată FC Rapid pentru un prejudiciu de 600.000 de lei

CS Rapid a dat în judecată FC Rapid pentru un prejudiciu de 600.000 de lei (Imagine: Shutterstock)

"Am dat în judecată clubul Rapid pentru că nu se mai poate. Am urmat calea legală pentru că altfel nu se poate. FC Rapid are să ne plătească chiria şi utilităţile pentru stadionul Giuleşti din 2008 până în prezent. Nu se poate, un club de talia Rapidului să nu îşi plătească datoriile. Noi de unde să plătim?", a spus Zaharia.

Oficialul CS Rapid, administratorul arenei Giuleşti - Valentin Stănescu, a precizat că prima înfăţişare în procesul cu FC Rapid este programată în 2012. "Plângerea am înregistrat-o la Judecătoria Sectorului 6, iar prejudiciul este de 6 miliarde (n.r. - 600.000 de lei noi). Prima înfăţişare nu ştiu exact când este, dar juristul nostru mi-a spus că ar fi în 2012", a explicat preşedintele CS Rapid.

În ciuda procesului, Mihai Zaharia a precizat că va permite echipei de fotbal să joace pe stadionul Giuleşti meciurile din partea a doua a Ligii I. "Nu pot să le interzic să joace pe Giuleşti. I-am dat în judecată, urmăm calea legală, dar e vorba de Rapid. Sunt rapidist, nu pot să le interzic să joace aici", a adăugat Mihai Zaharia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici