CS U Craiova - Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1

CS Universitatea Craiova a învins, luni seară, scor 2-1, pe Dinamo, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga I, iar echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu a ajuns la trei puncte de liderul Steaua.

464 afișări
Imaginea articolului CS U Craiova - Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1

CS U Craiova - Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1

În urma acestei victorii, CS Universitatea Craiova se află pe locul doi în clasament, cu 23 de puncte, la doar trei puncte distanţă de liderul Steaua, în timp ce Dinamo este în afara locurilor de play-off, pe poziţia a 8-a, cu 16 puncte. Pentru CS U Craiova urmează un meci cu Gaz Metan Mediaş, în deplasare, în timp ce formaţia lui Ioan Andone va evolua, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu.

A marcat: Ivan 55', Briceag 71' / Hanca 67'.

1-0: Hanca ratează o intervenţie la mijlocul terenului, Andrei Ivan pleacă pe contraatac, intră în careu, încearcă o centrare, mingea e deviată de Hanca şi-l depăşeşte pe înaltul Brănescu.

1-1: Nistor pasează pe culoar pentru Rotariu, tânărul atacant ratează din postura de 1 vs. 1 cu Calancea, dar mingea ajunge la Gnohere. Atacantul francez are luciditatea de a pasa pentru Hanca, iar mijlocaşul adus de la ASA îl driblează calm pe Acka înainte de a înscrie în poarta goală.

2-1: Briceag centrează înşelător din banda stângă, Nuno Rocha încearcă să reia, dar nu atinge balonul care capătă o traiectorie ciudată şi ajunge direct în plasa porţii lui Brănescu.

CS U Craiova: Calancea – Briceag, Acka, Kay Silveira, Vătăjelu - Popov (Madson 57, Kelic 75), Zlatinski - A. Ivan, Nuno Rocha, Băluţă - Măzărache (Bancu 80). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca (Nemec 72), Busuladzic, D. Nistor – D. Rotariu (Mahlangu 86'), Gnohere, V. Lazăr (Patrick Petre 80). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Băluţă 49' / Filip 31".

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare), Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca); rezervă: Călin Iulian (Ştefăneşti).

Observatori: Onicas Ioan (Zalău), Octavian Goga (Braşov).

Stadion: Municipal, Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici