CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, scor 1-2, în Liga I

Echipa Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I în care gazdele au ratat un penalti.

154 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, scor 1-2, în Liga I

CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, scor 1-2, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Boldrin '50 şi Dandea '90+2, în timp ce pentru gazde a înscris Mateiu, în minutul 88.

0-1: Boldrin a pătruns în careu craiovenilor şi l-a învins pe Bălgrădean cu un şut plasat la colţul lung de la 10 metri lateral dreapta.

În minutul 54, Ferfelea (CS Universitatea Craiova) a ratat un penalti dictat pentru un fault în careu comis de Geraldo asupra lui Curelea.

1-1: Mateiu a restabilit egalitatea cu un şut de la 19 metri.

1-2: Boldrin a executat un corner din partea dreaptă şi Dandea a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Popov, Vătăjelu - Băluţă (Herghelegiu '73), Ferfelea (Bancu '81), Mateiu, Nuno Rocha - Bawab, Curelea (Zlatinski '61). Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Queiros, Oros, Geraldo, Junior Morais - Seto, Boldrin - Enache, Teixeira (Florea '84), De Amorim (Al. Ioniţă '74) - Budescu (Dandea '65). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Mateiu '30, Băluţă '36 / Geraldo 51, Lung jr. '78, Al. Ioniţă '85.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (asistenţi) - Dan Grigore Botescu (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Constantin Stătescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici