CSA Steaua a câştigat Cupa Europei la spadă feminin

Echipa CSA Steaua Bucureşti, în componenţa Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop şi Greta Vereş, a câştigat Cupa Europei la spadă feminin, Competiţia s-a disputat sâmbătă în localitatea italiană Caserta

2115 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua a câştigat Cupa Europei la spadă feminin

CSA Steaua a câştigat Cupa Europei la spadă feminin

După un parcurs fără greşeală, CSA Steaua a reuşit sa câştige Cupa Europei pentru a patra oară. După două victorii în grupe 45-13 cu Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia) şi 45-15 cu AS Pro Vercelli (Italia), spadasinele antrenate de Dan Podeanu şi George Epurescu au trecut cu 45-33 de Clubul de Scrima Basel (Elveţia) pentru ca în semifinale, româncele să nu aibă niciun fel de probleme cu Aeronautica Militară(Italia), scor 45-21. Steaua a jucat finala împotriva Clubului de Scrima Moscova, de care a trecut cu 45-38.

La acest concurs au participat unsprezece dintre cele mai puternice formaţii din Europa: Clubul de Scrimă Moscova (Rusia), Clubul de Scrimă Levallois (Franţa), Clubul de Scrimă Valladolid (Spania), CSA Steaua Bucureşti (România), Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia), Clubul de Scrimă Harrogate (Anglia), Clubul de Scrima Basel (Elveţia), Heidenheimer SC (Germania), CS Esercito (Italia), AS Pro Vercelli (Italia) şi Aeronautica Militară (Italia).

CSA Steaua a mai câştigat Cupa Europei în 2008, 2011 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici