CSM Bucureşti a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor/ Crina Pintea, cea mai bună jucătoare a campioanei Ungariei

Crina Pintea, una dintrele cele mai bune jucătoare de la Gyor, ajunsă la campioana Europei de curând, a declarat, după partida câştigată în faţa CSM Bucureşti, că se simte bine în cadrul echipei şi că nu a vrut decât să-şi facă treaba.

1320 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor/ Crina Pintea, cea mai bună jucătoare a campioanei Ungariei

CSM Bucureşti a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor/ Crina Pintea, cea mai bună jucătoare a campioanei Ungariei

„Toată lumea a spus că va fi un meci foarte special pentru mine. Eu am vrut doar să îmi fac treaba şi să dau tot ce am mai bun, la 100%. Mă bucur că am reuşit să fac un meci atât de bun. Mă simt foarte bine în echipă, acest public este minunat, oamenii iubesc handbalul. Nu ştiu dacă voi rămâne aici, nu depinde numai de mine. Îmi fac treaba şi vedem ce se va întâmpla", a spus Crina Pintea, după meci.

În ceea ce priveşte meciul retur cu CSM, din februarie, dar şi şansele Gyoryului de a câştiga Liga Campionilor din nou, Pintea a spus: „Până în februarie, la meciul retur mai e. Noi ne dorim să dăm 100% în toate meciurile şi vedem dacă vom câştiga Liga Campionilor", a conchis Crina Pintea, la capătul meciului Gyor - CSM Bucureşti.

Crina Pintea a fost cea mai bună jucătoare a meciului dintre Gyor şi CSM Bucureşti. Pivotul echipei naţionale a terminat partida cu un procentaj de 100%, fiind cea mai bună marcatoare (9 goluri).

CSM Bucureşti a fost umilită de Gyor, la Budapesta, scor 36-27.

Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri.

Următorul meci va fi pe 2 februarie, la Bucureşti, în compania echipei Krim Ljubljana.

Crina Pintea, transferată în această iarnă de Gyor, a fost golgheterul partidei, cu nouă goluri. A fost şi meciul de debut al pivotului României într-un meci în Liga Campionilor.

Crina Pintea este prima româncă după Simona Spiridon care a îmbrăcat tricoul formaţiei din Gyor. De-a lungul timpului, la formaţia maghiară au mai jucat Aurelia Brădeanu, Simona Gogârlă, Ana Maria Şomoi, Carmen Niţescu, Stăncuţa Guiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici