CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 29-24, în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a învins, duminică, în Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din Capitală, cu scorul de 29-24 (13-12), formaţia daneză FC Midtjylland, într-un meci disputat în grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

564 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 29-24, în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a învins Midtjylland, scor 29-24, în Liga Campionilor la handbal feminin

Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, fiecare cu şase goluri, au fost cele mai bune marcatoare de la CSM Bucureşti, la egalitate cu Veronika Kristiansen, care a înscris de cele mai multe ori pentru echipa daneză.

Campioana României a avut o primă repriză destul de slabă cu reprezentantra Danemarcei. Paula Ungureanu a fost MVP-ul reprizei, cu zece intervenţii. Paula Ungureanu s-a remarcat şi în partea secundă, cu alte opt intervenţii utile echipei

În urma acestui succes, CSM Bucureşti a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în grupă, la egalitate cu Rostov, ocupanta locului 3, şi la un punct în spatele liderului Gyor. Următorul meci al echipei CSM Bucureşti este programat la sfârşitul săptămânii viitoare, în Rusia, cu Rostov Don. În respectiva întâlnire se va juca locul 2 în grupă. Campioana României are nevoie, cel puţin, de un rezultat de egalitate cu minimum 22 de goluri marcate, pentru a merge mai departe.

TITLURILE ZILEI

CSM Bucureşti: Ungureanu, Grubisic – portari; Udriştioiu, Frafjord, Gullden 2, Curea 2, Neagu 6, Jacobsen, Jorgensen 1, Ayglon Saurina, Bazaliu, Manea 2, Kurtovic 6, Niombla 3, Hagman 4, Mehmedovic 2.

Midtjylland: Ryde, Englert – Sans Serra 2, Fauske 5, Hansen 2, Kristiansen 6, Ellebaek 1, Friis 2, Bjerregaard 1, Jensen, Jakobsen 3, Augustesen, Burgaard 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici