CSM Bucureşti a prelungit contractul cu Cristina Neagu. Durata noii înţelegeri

  • CSM Bucureşti a prelungit contractul cu jucătoarea Cristina Neagu
  • Noua înţelegere expiră în 2022
  • Neagu evoluează la CSM din 2017
160 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a prelungit contractul cu Cristina Neagu. Durata noii înţelegeri

CSM Bucureşti a prelungit contractul cu Cristina Neagu. Durata noii înţelegeri

CSM Bucureşti i-a prelungit contractul Cristinei Neagu, a anunţat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă. Noua înţelegere se întinde pe următorii doi ani.

„CSM Bucureşti are aceleaşi obiective de înaltă performanţă iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate. După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluţii, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum şi în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reuşind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri!”, spune Firea .

CSM Bucureşti se află în cursa pentru Liga Campionilor şi are şanse mari să se califice în sferturile competiţiei.

Chiar dacă jocul nu a arătat foarte bine până acum, oficialii echipei bucureştene speră ca acesta să crească în perioada următoare şi să se bată la trofeu.

Neagu este jucătoare CSM-ului din 2017. De-a lungul carierei, şi-a trecut în CV patru „Baloane de Aur”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici