CSM Bucureşti a rămas fără antrenor. Thomas Ryde şi-a dat demisia

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde (59 de ani), a decis să demisioneze de la gruparea sponsorizată de Primăria Capitalei.

280 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a rămas fără antrenor. Thomas Ryde şi-a dat demisia

CSM Bucureşti a rămas fără antrenor. Thomas Ryde şi-a dat demisia

Potrivit ProSport, surse apropiate Primăriei au dezvăluit că antrenorul suedez a decis să renunţe la postul pe care îl ocupa la vicecampioana României.

Rămâne de văzut dacă va mai rămâne şi selecţionerul reprezentativei de handbal feminin. România a câştigat primele două meciuri din preliminariile Campionatuui European pentru Euro 2020, disputate la finalul lunii septembrie, cu Ucraina (27-24) şi Insulele Feroe (25-20), însă prestaţia naţionalei nu a fost una convingătoare. În meciul cu Insulele Feroe, tricolorele au fost conduse la pauză, scor 11-12.

Tomas Ryde a preluat în vară echipa CSM Bucureşti, dar în primele cinci etape a pierdut deja două meciuri. Vâlcea s-a desprins deja la şase puncte în Liga Naţională.

Demisia lui Ryde vine cu cinci zile înainte ca echipa CSM Bucureşti să debuteze în grupele Ligii Campionilor, într-un meci în deplasare cu Team Esbjerg.

Adrian Vasile va conduce echipa în următoarea perioadă.

Foto: Thomas Ryde/ Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici