CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Champions League la handbal feminin

  • CSM Bucureşti a fost învinsă de CSKA Moscova
  • Rusoaicele au înscris cu 5 goluri mai mult decât echipa condusă de Cristina Neagu
  • În urma înfrângerii, CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Champions League
298 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Champions League la handbal feminin

CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Champions League la handbal feminin

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut în dublă manşă, confruntarea cu CSKA Moskova, în sferturile de finală ale competiţiei.

După ce câştigaseră meciul de la Bucureşti cu 5 goluri avans, scor 32-27, CSM Bucureşti a pierdut duminică la aceeaşi diferenţă, 24-19 (12-11), şi a pierdut calificarea din cauza numărului de goluri mai mic, marcat în deplasare.

Tigroaicele au făcut o primă repriză destul de bună, scorul la pauză fiind 12-11. În partea secundă, CSM Bucureşti a suferit mult în faza de atac, ratând nepermis de multe ocazii de a marca.

Rusoaicele au dus diferenţa la 5 goluri destul de repede, la 18-15 acestea având deja avantajul necesar calificării. Pe fondul ratărilor pe bandă rulantă a româncelor, care au marcat 5 goluri în 25 de minute gazdele au ajuns şi la 8 goluri avans, 22-14, cu 5-6 minute înainte de final.

Apoi au păstrat un avans constant de 6-7 goluri. Cu două minute şi jumătate rămase de jucat, CSM s-a apropiat la 5 goluri, 23-18, şi apoi la 4, 23-19, după o paradă a lui Grubisic.

Rusoaicele au marcat cu 80 de secunde înainte de final, însă CSM nu a mai izbutit să arunce la poartă, scorul final fiind 24-19, care a consfinţit calificarea echipei ruse în Final 4.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici