CSM Bucureşti – Dinamo 24-23, în Liga Naţională de handbal masculin

CSM Bucureşti a ieşit din criză în Liga Naţională de handbal masculin, printr-o victorie cu 24-23 în faţa echipei Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 21-a.

187 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti – Dinamo 24-23, în Liga Naţională de handbal masculin

CSM Bucureşti – Dinamo 24-23, în Liga Naţională de handbal masculin

În urma acestui rezultat, echipa lui Paulo Pereira a revenit pe locul 2, profitând şi de eşecul Potaissei pe teren propriu cu Steaua, scor 27-34.

Derby-ul CSM Bucureşti – Dinamo a fost extrem de tensionat, pe parcusul celor 60 de minute fiind arătate peste 15 eliminări. Gazdele au început în forţă şi s-au desprins la patru goluri, 7-3, după nici 15 minute de joc. Campioana en-titre a revenit însă destul de repede pe tabela de marcaj, iar cu câteva minute înainte de pauză a restabilit egalitatea, 9-9. Egal a fost şi la pauză, 10-10.

În partea secundă, nicio echipă nu a reuşit să facă o diferenţă mai mare de două goluri, dar CSM Bucureşti a avut iniţiativa în cea mai mare parte a timpului regulamentar, chiar dacă l-a pierdut destul de devreme pe Militaru din centrul apărării, după trei eliminări. Cehul Krupa a avut câteva intervenţii importante în poartă, iar asta a oferit destul de multă încredere colegilor.

Într-un final tensionat, CSM Bucureşti a reuşit să rămână în avantaj, iar la final a obţinut trei puncte foarte importante: scor 24-23.

Rezultatele etapei a 21-a

Potaissa Turda – Steaua 27-34

CSM Bucureşti – Dinamo 24-23

CSM Bacău – Dunărea Călăraşi 27-31

U Cluj – Minaur Baia Mare 25-27

CSU Suceava – Poli Timişoara 25-33

CSM Făgăraş – HC Dobrogea Sud Constanţa 24-30

HC Dobrogea pare că s-a desprins decisiv în LNM, cu 5 etape înainte de final, având 51 de puncte. Constanţa este urmată de CSM Bucureşti – 47p, Potaissa Turda – 46p, Dinamo – 42p, Dunărea Călăraşi 42p, Steaua – 41p, Poli Timişoara – 37p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici