CSM Bucureşti învinge Rostov Don cu 26-25 în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a câştigat, joi seară, meciul de pe teren propriu, cu Rostov Don, scor 26-25, în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

900 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti învinge Rostov Don cu 26-25 în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

CSM Bucureşti învinge Rostov Don cu 26-25 în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

La pauză, scorul a fost 12-11 pentru Rostov Don. A fost prima înfrângere pentru Rostov-Don în actuala stagiune a Ligii Campionilor.

Partida a fost una echilibrată, fără diferenţe mari de scor. În repriza secundă, CSM Bucureşti a avut patru goluri avans, scor 22-18, dar handbalistele din Rostov au revenit spectaculos şi au condus cu 24 la 22. Finalul a fost spectaculos: Ilina ratează o aruncare de la 7 metri pentru Rostov Don, Oana Manea scapă pe contraatac, însă ratează o şansă uriaşă. Se încheie 26-25.

Martin şi Torstensson au fost cele mai bune marcatoare pentru CSM Bucureşti, cu câte 5 goluri. De cealaltă parte, Ilina şi Sen s-au remarcat de la echipa din Rusia, cu 9 goluri, respectiv 5.

CSM Bucureşti: Bazaliu, Brădeanu (2 goluri), Curea (2), Fisker (1), Grubisic, Gullden (3), Iordache, Jorgensen (3), Manea (1), Martin Berenguer (5), Nan, Pessoa De Oliveira, Rodrigues Belo (3), Torstensson (5), Vărzaru (1), Vetkova. Antrenor: Kim Rasmussen.

Rostov: Avdekova, Bobrovnikova (1 gol), Borshchenko (3), Ilina (9), Kiseleva, Lunde, Makeeva, Managarova (3), Petrova (2), Punko, Sedoykina, Sen (5), Shymkute (1), Slivinskaya (1), Stepanova, Sudakova. Antrenor: Jan Leslie.

Returul va avea loc pe 9 aprilie, la Rostov-pe-Don.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici