CSM Bucureşti - Madeira Andebol 22-22, în meciul tur al finalei Cupei Challenge la handbal masculin

CSM Bucureşti a luat o opţiune importantă pentru câştigarea Cupei Challenge la handbal masculin, după ce a terminat la egalitate, 22-22, meciul tur din deplasare în finala cu Madeira Andebol SAD. Jocul retur se va desfăşura pe 18 mai, în Sala „Dinamo”.

175 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti - Madeira Andebol 22-22, în meciul tur al finalei Cupei Challenge la handbal masculin

CSM Bucureşti - Madeira Andebol 22-22, în meciul tur al finalei Cupei Challenge la handbal masculin

Reprezentanta României a trecut prin mari emoţii pe parcursul jocului, în special în partea secundă, când a fost condusă cu 19-14, dar a avut un final foarte bun şi a reuşit să restabilească egalitatea. Rezultatul îi oferă prima şansă pentru a câştiga trofeul.

Pentru a ajunge în finala Cupei Challenge, CSM Bucureţti a mai trecut de ciprioţii de la Parnassos Strovolou, de cehii de la Dukla Praga, de bosniecii de la Borac, şi de ruşii de la St. Petersburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici