CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în Liga Florilor, după ce a trecut de SCM Râmnicu Vâlcea

Derby-ul handbalistic din Liga Florilor a fost tranşat joi seara în favoarea sa de CSM Bucureşti, care a învins cu 27-22 principala contracandidată la titlu, SCM Râmnicu Vâlcea. Tigroaicele au jucat fără antrenorul Adi Vasile pe bancă, acesta aflându-se în izolare, după ce s-a imbolnăvit de Covid-19

193 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în Liga Florilor, după ce a trecut de SCM Râmnicu Vâlcea

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cea mai importantă confruntare a campionatului de handbal feminin, cea dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, jucată joi, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 10-a a Ligii Florilor, s-a încheiat cu scorul de 22-27 (9-11).

De la CSM Bucureşti au lipsit 7 jucătoare şi antrenorul Adi Vasile, toţi diagnosticaţi cu Covid-19.La acestea s-au adăugat alte trei absenţe mai vechi, aşa că pe foaia de joc au fost înscrise doar 10 jucătoare din lot, plus încă două junioare. Din fericire pentru tigroaice, au putut evolua nume grele din lot, precum Neagu (7 goluri), Pintea (6), Moisă (5), Lazovic (4), Dembele (3) sau Grubisic, care au fost decisive în obţinerea victoriei.

Cele două echipe româneşti urmează să se confrunte şi în optimile de finală ale EHF Champions League, prima partidă având loc la Râmnicu Vâlcea, pe 6 martie, iar returul peste o săptămână, în 13 martie.

În clasamentul Ligii Florilor conduce CSM Bucureşti, cu maximum de puncte, 30 din 10 meciuri, urmată de Minaur Baia Mare, cu 25 de puncte şi, pe 3, de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 21 de puncte, din 9 meciuri.

Tot joi s-au jucat în etapa a 10-a alte 4 meciuri, cel mai interesant rezultat fiind victoria lui U Cluj în faţa Gloriei Bistriţa, studentele obţinând primul succes şi primele 3 puncte în această ediţie de campionat.

Rezultate complete etapa a 10-a Liga Florilor: SCM Craiova - CS Minaur Baia Mare 22-30 (10-16); CS Dacia Mioveni 2012 - CS Rapid Bucureşti 20-24 (10-15); CS Măgura Cisnădie - HC Dunărea Brăila 28-29 (12-15); CS Activ Prahova Ploieşti - CSM Galaţi 25-25 (5-9); CS Universitatea Cluj Napoca - CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud 25-24 (14-17); SCM Gloria Buzău - HC Zalău 27-26 (15-10); SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti 22-27 (9-11).

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici