CSM Bucureşti - Thuringer 23-23, în Liga Campionilor. Campioana României ratează locul doi în grupă/ Iulia Curea: Nimic nu merge anul ăsta! Au fost greşeli copilăreşti

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a remizat, vineri seară, contra lui Thuringer, în ultimul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, scor 23-23, iar campioana României ratează clasarea pe locul doi.

561 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti - Thuringer 23-23, în Liga Campionilor. Campioana României ratează locul doi în grupă/ Iulia Curea: Nimic nu merge anul ăsta! Au fost greşeli copilăreşti

CSM Bucureşti - Thuringer 23-23, în Liga Campionilor. Campioana României ratează locul doi în grupă

Elevele lui Dragan Djukic s-au desprins pe tabelă după minutul 15, iar la pauză, CSM Bucureşti a condus cu 14-8. În actul secund, "tigroaicele" nu s-au mai regăsit, iar în minutul 46, Thuringer a egalat la 18. Până la final, echipa din Germania a condus chiar şi la două goluri, însă campioana României a revenit şi a obţinut o remiză, 23-23. Cele mai bune marcatoare ale echipe române au fost Radicevic (opt goluri) şi Omoregie (şapte goluri).

În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti acumulează 11 puncte şi se clasează, pentru moment, pe locul 3. În cazul cel mai probabil în care Ferencvaros o va învinge pe Ljubljana, duminică, echipa lui Dragan Djukic va încheia grupa principală pe locul patru şi va evolua în sferturile de finală ale Ligii Campionilor contra lui Metz.

Clasamentul grupei 2 principale a Ligii Campionilor, după meciul de vineri:

1. Gyor - 16 puncte (9 meciuri)
2. Kristiansand - 12 puncte (9 meciuri)
3. CSM Bucureşti - 11 puncte (10 meciuri)
4. Ferencvaros - 10 puncte (9 meciuri)
5. Ljubljana - 5 puncte (9 meciuri)
6. Thuringer - 2 puncte (10 meciuri)

Sâmbătă, Kristiansand va primi vizita lui Gyor, în timp ce duminică, Ferencvaros va căuta victoria în duelul cu Ljubljana. În sferturile de finală se califică primele patru clasate.

Iulia Curea, căpitanul lui CSM Bucureşti: Nimic nu merge anul ăsta! Au fost greşeli copilăreşti

Căpitanul echipei CSM Bucureşti, Iulia Curea, e de părere că formaţia sponsorizată de Primăria Capitalei e urmărită de foarte mult ghinion în acest sezon. CSM a remizat cu Thuringer în Liga Campionilor, scor 23-23, astfel că o va înfrunta pe Metz, cel mai probabil, în sferturile de finală.

Iulia Curea s-a arătat surprinsă de egalul cu Thuringer: "Nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză. Nu mă aşteptam nici la egalul ăsta. Cred că greşelile tehnico-tactice pe faza de atac. Au fost foarte multe ratări, dar toată lumea ratează. Ratarea face parte din joc. Au fost şi greşeli copilăreşti. Se complică foarte mult lucrurile. Nimic nu merge anul ăsta! Ne-a urmărit ghinionul de la început, nu pare că se termină.

Cât mai există speranţă să ajungem în Final Four, trebuie să sperăm. Acest sezon e plin de ghinioane. O necalificare în Final Four ar însemna un sezon ratat pentru noi. Trebuie să fim în primele patru echipe ale Europei", a spus Iulia Curea, la Digi Sport.

În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti acumulează 11 puncte şi se clasează, pentru moment, pe locul 3. În cazul cel mai probabil în care Ferencvaros o va învinge pe Ljubljana, duminică, echipa lui Dragan Djukic va încheia grupa principală pe locul patru şi va evolua în sferturile de finală ale Ligii Campionilor contra lui Metz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici