CSM Oradea s-a calificat în sferturile de finală ale Europe Cup la baschet masculin

CSM Oradea s-a calificat, marţi seara, în sferturile de finală ale Europe Cup, la baschet masculin, după ce a trecut de ucrainienii de la BC Dnipro cu scorul de 78-72 (38-35), într-un meci jucat la Oradea, în cadrul turneului pe care CSM îl găzduieşte săptămâna aceasta.

163 afișări
Imaginea articolului CSM Oradea s-a calificat în sferturile de finală ale Europe Cup la baschet masculin

CSM Oradea s-a calificat în sferturile de finală ale Europe Cup la baschet masculin

Ucrainienii au început mai bine, conducând până aproape de pauza mare. În sfertul 3, orădenii au preluat conducerea şi nu au mai cedat-o până la final, având în permanenţă un avantaj confortabil, pe alocuri chiar de 12 puncte.

În acelaşi turneu, marţi după-amiază, CSU Sibiu a pierdut calificarea, fiind învinsă de italienii de la Reggio Emilia cu scorul de 61-65 (34-30).

Meciul a fost echilibrat, cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj până în debutul sfertului 4, când italienii au reuşit să îşi păstreze avantajul, chiar şi foarte fragil, de 1 sau 2 puncte, până la finalul partidei.

Astfel, în sferturile de finală, CSM Oradea va da piept cu Reggio Emilia, pentru calificarea în semifinală. Partida se joacă joi, tot într-o singură manşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici