CSMS Iaşi - FC Botoşani, scor 2-2, în Liga I

Formaţia CSMS Iaşi a terminat la egalitate partida disputată, vineri, pe teren propriu, cu echipa FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a XI-a a Ligii I, meci în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător.

136 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi - FC Botoşani, scor 2-2, în Liga I

CSMS Iaşi - FC Botoşani, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile gazdelor au fost marcate de Coşereanu '2 şi Onduku '46. Pentru oaspeţi au înscris Martinus '29 şi Codoban '77.

1-0: Centrare Voicu de pe dreapta, iar Coşereanu preia din interiorul careului la vinclu.

1-1: Martinus înscrie dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

2-1: Onduku îi fură mingea lui Curileac şi înscrie în poarta goală.

2-2: Codoban înscrie din interiorul careului, după o intervenţie greşită a lui Creţu.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 66, când a fost eliminat Onduku pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutul 86 a fost eliminat şi un jucător de la FC Botoşani, Tincu, tot pentru cumul de cartonaşe.

CSMS Iaşi: Caparco - Voicu, Cr. Munteanu, Creţu, Ţigănaşu - Ciucur (Bole '45), Olah, Novac, Coşereanu (Bosoi '79) - Wesley, Onduku. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Botoşani: Curileac - Patache, Tincu, Oltean (Codoban '70), Acsinte - Fulop, Vaşvari, Croitoru (Ianc '54) - Roussel, Hadnagy (Anghelina '88), Martinus. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Ţigănaşu '28, Onduku '36, '66, Voicu '48, Wesley '81 / Tincu '19, '85, Fulop '31, Oltean '57, Hadnagy '6'8

Cartonaşe roşii: Onduku '66 / Tincu '86

Arbitri: Marius Avram (central) - Andrei Constantinescu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Adrian Illyeş (rezervă)

Observatori: Costin Toma, Viorel Ilinca

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, între care şi 100 de fani ai echipei oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici